svenska
english

Bransch: Pappersindustri

Företaget SVIZZA föddes ur pappersindustrin. De flesta av våra montörer har sin bakgrund här och många av de metoder och verktyg vi tagit fram själva kommer ursprungligen från våra uppdrag i pappersindustrin. På samma sätt som detta kunnande har visat sig vara till nytta i andra branscher, visar det sig att vår erfarenhet från till exempel stål- och aluminiumindustri över hela världen ger oss nyttiga impulser även för våra uppdrag i pappersbruk.

Uppdrag inom pappersindustri är fortfarande basen för vår verksamhet. Vi utför regelbundet alla våra tjänster (Installation, Flytt, Underhåll, Reparationer och Ombyggnationer) till många olika kunder inom pappersindustrin. Våra egenutvecklade produkter, som rullvajer för byte av samtliga valsar i pappersmaskiner, valsbytarrör som möjliggör byte av filt- och pappersledvalsar utan att skära viran samt maskinspecifika konsoller för byte av torkcylinderlager, gör oss ännu mer effektiva i många typer av uppdrag.

Säkerhetsutbildning enligt SSG, truckkort, traversbehörighet och godkännande för heta arbeten är självklara kompetenser som finns hos SVIZZA och som också ursprungligen finns hos SVIZZA just för pappersindustrins behov.

I den här branschen arbetar vi mest med kunder inom Skandinavien, men har även haft uppdrag i Asien. Många av våra medarbetare har personlig erfarenhet av utlandsuppdrag inom papper från många delar av världen och vi åtar oss förstås, i alla typer av tjänster och för alla typer av kunder, uppdrag i hela världen!

För referenser inom våra uppdrag för pappersproducenter, se samtliga våra tjänstepresentationer! Installation, Flytt, Underhåll, Reparation och Ombyggnad.