svenska
english

Tjänst: Att flytta utrustning

En specialitet för oss på SVIZZA är att flytta kompletta industriutrustningar korta eller långa avstånd, ibland tvärs över flera världsdelar, och sätta dem i fungerande skick och full drift igen.

Vi beräknar, demonterar, packar, lyfter och lastar från den skickande änden, medan vi sedan tar emot, monterar och driftsätter på den mottagande sidan. Vår långa erfarenhet runt logistik, transportbokning och tullhantering gör att även transporten däremellan går smidigt. Vi har särskilt stor erfarenhet av det för många utmanande arbetet att administrera och transportera utrustning till och igenom Östeuropa, Ryssland och Asien.

Vår stora erfarenhet inom logistik, att vi har en stor egen maskinpark (som maskinskridskor för laster upp till 100 ton), vårt kunnande inom installation och det faktum att vi gjort maskinflyttar inom så olika branscher som stål-, aluminium-, papper-, plast- och trävaruindustri gör att vi blir snabba, effektiva och ger högsta kvalitet på slutresultatet.

Att anlita SVIZZA är den bästa åtgärden för att förvandla ett maskininnehav på plats A till en fungerande turn-key-installation på plats B, oavsett vilket avstånd som finns!

Några referenser runt flyttar:

Essar Steel Flytt av syrgassteg för stålverk, Sverige till Indien
Alteams OYFlytt av gjutpressar för aluminium, flera uppdrag Europa till Kina, Indien, Ryssland
Fimro RFDFlytt av gjutpress för aluminium, Australien till Schweiz
 
JagenbergFlytt av pappersmaskin inom Sverige, Vida Paper Mölndal till Lessebo
 
Stora Enso, Gestrike HammarbyFlytt av extruder (plasttillverkning), Sverige till Polen
 
Tarkett SommerFlytt av komplett träindustri, Sverige till Polen
-Flytt av komplett inrednings- och möbelsnickeri, Sverige till Vietnam