Svizza är Branschvinnare 2024!

Vi fick nyligen den positiva nyheten att vi är Branschvinnare 2024 inom vår bransch. Detta med en omsättningsförändring på 15,6% och en resultatförändring på 83,3%. Siffrorna står sig väldigt bra mot övriga branschen där genomsnittet ligger på 0,8% och -3,5%.

”Det är roligt att bryta mönster mot övriga branschen” tycker vi på Svizza.  Vi vill även rikta ett stort tack till alla medarbetare och kunder som gör att vi år efter år kan fortsätta att ligga i framkant.

Vad är en branschvinnare?


En branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det endast 11,7% av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagets SNI-kod.