Gjuterier

För gjuterier kan vi utföra en rad olika tjänster. Här är några exempel. 

Reparationer

Med oss kan du känna dig trygg

Vi vet hur viktigt det är att problem i produktionen kan lösas fort och att snabbt ha en reparatör på plats kan vara avgörande. I en sådan situation är det en stor trygghet att direkt veta vem man ska ringa. Vi är gärna den tryggheten för dig och ditt gjuteri. 

Underhåll

Undvik oväntade överraskningar

För att försöka förebygga stopp i produktionen är underhåll viktigt. Vi kan hjälpa till med återkommande underhåll som säkerställer att verksamheten kan flyta på utan onödiga dirftstopp. 

Ombyggnationer

Med rätt kompetens nås bäst resultat

Ska ni bygga om? Vi har lång erfarenhet, bredd kompetens och rätt utrustning för att genomföra ombyggnationen på bästa sätt.  

Maskinflytt

Vi jobbar noggrant och metodiskt

Ibland behöver en maskin i produktionen flyttas för att produktionsflödet ska bli bättre eller för att lokalen ska användas mer optimalt. Vi har erfarenhet av maskinflyttar och kan därför genomföra det på ett metodiskt sätt som gör att produktionen kan vara igång igen så snabbt som möjligt. 

Installation av maskiner

Vi har rätt kompetens

Vi kan hjälpa till med installation av nya maskiner. 

Rail replacement for the casting machine at Arvika Gjuteri AB. Measurement of the base plates while casting before screwing in the new rail and then aligning the rail with Trimble S9.
Rail replacement for the casting machine at Arvika Gjuteri AB. Measurement of the base plates while casting before screwing in the new rail, then aligning the rail with Trimble S9.

Tjänster vi kan hjälpa gjuterier med:

  • Reparationer
  • Underhåll
  • Ombyggnationer
  • Maskinflytt
  • Installation av maskiner och kringutrustning