Industriservice – från underhåll och reparation till flytt och installation

Vi jobbar med de flesta …och det mesta!

Tung industriutrustning återfinns i många olika branscher och vi jobbar med de flesta; stål-, aluminium-, pappers- och träindustri.

Upplev vår flexibla styrka

VI ARBETAR SNABBT 
OCH EFFEKTIVT I TIDSKRITISKA MILJÖER

VI KLARAR OMBYGGNADENS ALLA STORA UTMANINGAR

VI FLYTTAR KOMPLETTA INDUSTRIUTRUSTNING, VAR SOM HELST

MED STOR ERFARENHET INOM OLIKA BRANCHER

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av industri­service över hela världen. “Kärngruppen” har arbetat tillsammans i över 30 år, även innan Svizza grundades. 

Samtliga anställda har SSG- utbildning. Vi har utbildad per­sonal för Heta arbeten, Truck- och Traverskort samt Arbetsplattform. 

Vi har mångårig erfarenhet av att utföra mätning med totalstation Trimble S8, utför axeluppriktning med laser samt hjälper till med vibrationsmätning/balansering.

För nyinstallation har vi medarbetare med ID-06 och BAS-U utbildning.

«Vi har under flera år arbetat tillsammans med Svizza. Ett professionellt gäng med hög kompetens som hjälpt oss med många projekt»

  Tomas Gustavsson, Produktionschef
LJUNGHÄLL AB

Specialkompetens

HET KOMPETENS

Värmeverk och fjärrvärmeanläggningar
Vi har många års erfarenhet av service och revisionsstopp på värmeverk och fjärrvärmeanläggningar. Idag har vi även beredskapstjänster för vissa av våra värmeverkskunder.

EXAKT KOMPETENS

Mätning/uppriktning
Mätning utförs med totalstation Trimble S8, vi utför axeluppriktning med laser samt hjälper till med vibrationsmätning/balansering.

LIGG ETT STEG FÖRE – STARTA RÄTT

Projektledning i planeringsstadiet
Inför planerade underhållsstopp, vid flytt av utrustning eller hela anläggningar, är det smart att redan i inlednings- och planeringsstadiet ta hjälp av våra projektledningstjänster.